Gårdagens innkjøp!

Hei! Idag har jeg ikke gjort så veldig mye bortsett fra og sove ut, har nesten ikke sovet i det siste, sommerferien ødelegger døgnrytmen min så sinnsykt. Men Igår derimot klarte jeg og stå tidligere opp men det var mest fordi jeg var nødt. Måtte nemlig en tur til byen, innom banken før den stengte. Da tok jeg meg også tid til og unne meg noen små kjøp også.

Jeg har lenge letet etter en hårkur som faktisk fungerer bra på mitt hår, det er ganske slitt etter rettetang, hårfarge osv, men ikke så mye som har funket bra. Vet ikke om det er jeg som har vært skikkelig lat når det kommer til det og ha hårkurene lenge nok i håret så de får virket? Uansett, jeg kjøpte en på Vita som jeg har hørt skal være ganske bra og jeg ble anbefalt den med det første jeg sa at jeg trengte en god kur. Kuren er fra BJÖRN AXÈN og er en deep repair kur, noe jeg virkelig trenger! Gleder meg til og prøve den ut og se om den gjør noe forskjell på håret mitt.

Den kostet ikke så mye, rundt 170 kr! Mye billigere enn alle de andre hårkurene jeg har brukt.

Det ble også fake lashes, hårfarge og et par ballerina sko, har fått helt dilla på ballerina sko, elsker de nå om sommeren. De passer til nesten alle anntrekk!

Disse var faktisk på salg til bare 100 kroner.

Vippene kjøpte jeg på vita til 65 kroner, billige og best.

yessss, det var altså det jeg kjøpte! orker ikke legge ut noe bilde av hårfargen, bruker bare en helt vanlig fra Vita, Garnier essentials ellernoe.

SNAKKES!

5 kommentarer

Katrine Øien

12.jul.2011 kl.22:14

Wiii :D digge skoan!!

monaabakkeli

12.jul.2011 kl.22:16

Katrine Øien: Jaa, dem e søt

D

16.jul.2011 kl.04:47

Du vet tilfeldigvis ikke hvor man får tak i andre kroppsdeler?

monaabakkeli

16.jul.2011 kl.04:53

D: Øyenvippa e ikke en kroppsdel lille fjott.

Ida

17.jul.2011 kl.23:22

skoan va driiitsøt, kor de e fra?

flink du e, Mona <3

Skriv en ny kommentar

monaabakkeli

monaabakkeli

18, Tromsø

Hei! Mitt navn er Mona Bakkeli, jeg er 18 år og kommer fra Tromsø. På bloggen skriver jeg om det meste som faller meg inn i hverdagen. Og den dreier seg for det meste om Trening, shopping, kjæresten og venner. Jeg kan kontaktes på monabakkeli@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits