siste filmen...

...av alle harry potter filmene gikk langt over forventningene mine faktisk! Filmen var utrolig bra, var ingen dødtid. Skjedde noe hele tiden. Den var virkelig spennende, jess det er altså min mening om filmen. Hvis du har sett alle de andre må du virkelig ta deg tid til å se den siste for og se hvordan alt ender.

Akkurat nå sitter jeg her foran tven stappmett etter SUPPE faktisk, digg nattmat. Snart skal jeg se en episode eller to av Breaking bad with my boyfriend før det så er natta. Må opp ganske tidlig imorgen tidlig før og vaske huset til mamma og pappa kommer hjem fra Kreta. Jeg og Markus har nemlig bodd hjemme hos meg i to uker nå for og passe kattene mine mens de har vært på ferie. Så imorgen ramler det nok inn litt sminke fra taxfree'en siden jeg har så snille foreldre. Viser dere imorgen va jeg har fått! Etter den lille husvasken jeg må ta imorgen er det rett på senteret for og handle inn noen småting til vi reiser til tyrkia på Mandag!


mehe, slenger med et gammelt gladbilde siden jeg er i godt humør! (siden jeg reiser om kun TO dager!!)

HEJJJ.

5 kommentarer

herrregud, kle på deg a

monaabakkeli

16.jul.2011 kl.05:36

ja, mye nakenhet her

17.jul.2011 kl.13:34

lol @ sovnlausridder.bloggspot.com

Ruben

17.jul.2011 kl.20:55

Du må se source Code :D

monaabakkeli

17.jul.2011 kl.23:23

Ruben:okei, skal prøve og huske det neste gang æ skal se en film og ikke finn ut kordan :)

Skriv en ny kommentar

monaabakkeli

monaabakkeli

18, Tromsø

Hei! Mitt navn er Mona Bakkeli, jeg er 18 år og kommer fra Tromsø. På bloggen skriver jeg om det meste som faller meg inn i hverdagen. Og den dreier seg for det meste om Trening, shopping, kjæresten og venner. Jeg kan kontaktes på monabakkeli@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits