YSL & SMASHBOXMascara fra YSL og O-plump Lipgloss fra smashbox.

Jeg har brukt disse to i bare to dager og jeg liker de kjempe godt! Mascaraen lover mye volum og lange øyenvipper, noe den faktisk gir. Vippene mine virker mye lengere når jeg bruker denne. En mascara fungerer jo forskjellig fra person til person, men på meg funker den utrolig bra!

Lipglossen skal liksom gjøre leppene dine fyldigere og få de til og se større ut, noe som faktisk også funker! Jeg synes ikke at jeg har så store lepper, ønsker meg bitte litt større derfor ville jeg prøve en lip plumper siden mange sier at det funker litt i hvertfall. Den svir litt etter at du har påført den men ikke så mye at det blir ubehagelig, hehe.


Jeg har bare brukt de i to dager MEN jeg anbefaler virkelig disse to, de har fått en fast plass i min sminkepung. Bruker du denne Mascaraen eller O-plump'en?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

monaabakkeli

monaabakkeli

18, Tromsø

Hei! Mitt navn er Mona Bakkeli, jeg er 18 år og kommer fra Tromsø. På bloggen skriver jeg om det meste som faller meg inn i hverdagen. Og den dreier seg for det meste om Trening, shopping, kjæresten og venner. Jeg kan kontaktes på monabakkeli@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits