Dag 6

Jeg har akkurat kommet ut av dusjen etter en lang og varm dag på stranda. Kunne ikke bade så mye i havet heller siden det var mega store bølger. Jeg og Helena er skikkelig pyser når det gjelder de store bølgene mens guttene er i havet hele tiden, de prøver og få oss med men er ikke mange gangene de lykkes! hehe. Mye herligere og bade når man faktisk ikke blir dratt rett opp på land igjen med en gang man har kommet seg ned i vannet.

Idag er det dag 6 her i Alanya. Grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert bloggen før nå er at jeg ikke fikk nett før igår på hotelrommet. Så nå kan jeg oppdatere så ofte jeg vil, betaler nemlig ikke for å ha internett på rommet, så det er ganske chill. Når det gjelder brunfargen så er jeg blitt ganske brun allerede så er digg og vite at jeg fortsatt har 8 dager igjen og tæne på, så jeg blir enda brunere!

For to dager siden var vi på pool party, vi betalte 160 norske kroner og da kunne vi spise og drikke så mye vi ville fra klokken 20.00 til klokken 00.00! Vi prøvde ut alle drinkene vi kunne prøve ut, og fikk selfølgelig en favoritt som vi drakk veldig mange av. Alle kjente det godt i bena utover kvelden. Etter mat og drikke var det bading i bassenget og enda mer drikke, hehe.


kjæresten min og meg.


Helena og meg, fornøyd etter en koselig kveld.


Jaa, man ser hvertfall at de koser seg med noen drinker i kroppen pluss et basseng.


Men nå skal jeg sminke meg og finne noe å ha på meg ikveld. Vi skal ut og spise og se hva Alanya byr på ikveld. Kanskje jeg oppdaterer senere ikveld/natt om kvelden's morsomheter hvis jeg ikke er for trøtt. 
SNAKKES

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

monaabakkeli

monaabakkeli

18, Tromsø

Hei! Mitt navn er Mona Bakkeli, jeg er 18 år og kommer fra Tromsø. På bloggen skriver jeg om det meste som faller meg inn i hverdagen. Og den dreier seg for det meste om Trening, shopping, kjæresten og venner. Jeg kan kontaktes på monabakkeli@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits