Noe nytt!

Hei. Kom akkurat opp fra stranden etter 5 timers soling. Nå sitter jeg og slapper av med en iskald cola før det er dusjen på meg. Ikveld skal vi inn til sentrum og spise middag og kanskje shoppe bitte bitte litt om jeg finner meg noe. Vet allefall at jeg vil ha en ny piercing og kanskje en fotlenke, er så fint når man er brun. OG JA foresten, igår var vi på badeland, det største i hele Tyrkia. Var kjempe gøy, anbefaler det om du er i tyrkia eller skal til tyrkia i nermeste tid!

Men det jeg egentlig skulle var og vise dere er et nytt innkjøp, kjøpte det for to dager siden. Det var så vidt jeg kjøpte tingene pga at mannen i butikken skulle ha så sinnsykt mye penger for det, men Markus er flinkere enn meg til å prute så det gikk ikke så altfor mye penger, heldigvis. De er så pågående her nede og maser hele tiden, de slipper deg ikke ut av en butikk før du har kjøpt noe av de. Hater og betale mye for fake ting, så hadde vi ikke fått det får prisen vi foreslo hadde jeg ikke kjøpt det. Fake ting er ikke verdt all verden heller.

Kjøpte en veske og et par sko.

Her er vesken.


Og skoene.

Både vesken og skoene er i ekte skinn, noe de beviste meg i butikken. Betalte 155 lire for begge, og det er ca 400 norske kr.

Kan jo egentlig også vise dere den nye pengboken min som jeg kjøpte for kanskje 4 dager siden, den er og i ekte skinn og kostet ca 60 lire, og er ca 210 norske kr.


Men nå skal jeg hoppe i dusjen, og ut og kose meg og nyte kvelden <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

monaabakkeli

monaabakkeli

18, Tromsø

Hei! Mitt navn er Mona Bakkeli, jeg er 18 år og kommer fra Tromsø. På bloggen skriver jeg om det meste som faller meg inn i hverdagen. Og den dreier seg for det meste om Trening, shopping, kjæresten og venner. Jeg kan kontaktes på monabakkeli@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits