love my new shoes

Skulle egentlig ikke shoppe noe igår hadde jeg bestemt meg for, siden vi må spare litt penger. Men neida, jeg ble helt forelsket i et par sko på en dyr butikk! Er jo liksom vant til og prute ned på alt man handler her i Tyrkia men på denne butikken hadde alle varer fast pris. Han skulle egentlig ha over 1000 norske kroner for skoene, men siden jeg var fra Norge skulle jeg få de for 185 lire, som er litt over 400 kr tror jeg? Kjæresten hans var fra Norge og derfor ville han selge meg noe for en bra pris siden han elsket Norge, hehe. Skoene ble i hvertfall mine! elsker de.


De er mye finere i virkeligheten enn på bildene, på bildene ser de ikke like høye ut som de egentlig er.
Kjøpte meg faktisk er par nye piercinger også, men de kjøpte jeg i overigår. Betalte bare 40 lire for 2 piercinger som er ca 120 norske kroner. Er så mye billigere her for sånne ting enn hjemme i Tromsø.Jepp, det var bare det jeg skulle vise dere nå. Nå skal jeg nyte nest siste kveld her i Alanya.. Vi skal kose oss masse og dra og spise Aladdin spesial på Aladdin resturant, hehe. Snakkes senere, smask.

2 kommentarer

Katrine Øien

30.jul.2011 kl.16:04

FIIIIIIIINEEE sko <3

monaabakkeli

30.jul.2011 kl.16:17

Katrine Øien: jaa, ikkesant? nydelig. elske dem

Skriv en ny kommentar

monaabakkeli

monaabakkeli

18, Tromsø

Hei! Mitt navn er Mona Bakkeli, jeg er 18 år og kommer fra Tromsø. På bloggen skriver jeg om det meste som faller meg inn i hverdagen. Og den dreier seg for det meste om Trening, shopping, kjæresten og venner. Jeg kan kontaktes på monabakkeli@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits