Pakke i posten

Har akkurat vært og hentet pakken Katrine har vært så snill og bestille for meg mens jeg har vært på ferie. Synes det er veldig vanskelig og bestille sminke på nettet, redd for og få farger som ikke passer min hudfarge perfekt. Men denne gangen var jeg heldig, alt passet super bra til min nye brune hud!Inni pakken lå disse produktene:

Mineral foundation SPF 15 i fargen warm.


Complete Coverege Concealer i fargen Medium. Man kan velge for veldig lys hud, eller medium eller veldig mørk hud. Er fire forskjellige farger sånn at man kan blande, det har jeg prøvd og det funker veldig bra og blender bra inn.


Contouring Blush & Bronzing Powder, den er bare i en farge.High Definition Powder, helt hvitt pudder som du skal påføre der du blir fort blank i huden. Er for de som har fet hud og blir veldig fort blank i t sonen i ansiktet.


Også det siste i pakken var en Total Face Brush for og påføre mineral foundation, blush og eventuelt solpudder.

Veldig koselig og komme hjem fra ferie med en pakke sminke venter, spennende og prøve ny sminke allefall når den er så billig. Betalte under 200 kr for alle disse 5 produktene.

2 kommentarer

Katrine Øien

04.aug.2011 kl.11:26

Hata kosten... fikk bare hår i hele tryne!!! haha

<3 <3 <3

monaabakkeli

04.aug.2011 kl.20:47

Katrine Øien: haha, det har ikke æ merka enda :) syns den funka greit på mæ.

Skriv en ny kommentar

monaabakkeli

monaabakkeli

18, Tromsø

Hei! Mitt navn er Mona Bakkeli, jeg er 18 år og kommer fra Tromsø. På bloggen skriver jeg om det meste som faller meg inn i hverdagen. Og den dreier seg for det meste om Trening, shopping, kjæresten og venner. Jeg kan kontaktes på monabakkeli@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits